A lakkzselé alkalmazása kapcsán van néhány olyan praktika, amit nem árt tudnunk, hiszen egy teljesen új technológiáról van szó.

Az alapok:
A műkörömhöz hasonló előkészítő lépések szükségesek, kíméletesebb bolyhozással. Az átlátszó alapozó réteget vékonyan kell kenni és ügyelni kell rá, hogy a köröm élét is lezárjuk

Színes fedés:
A korábbi lakkzselé típusok csak vastagon, vagy több rétegben takartak jól, viszont az új PolyHybrid típusoknak pont az a lényege, hogy a színek java egy rétegben és vékonyan is nagyon jól fed. Az erősen fedő lakkzselét (Gél lakk) nem szabad vastagon kenni, mert lámpázásnál összeráncosodhat, bőrösödhet. (Az enyhe bőrösödés az átlátszó fedőréteg felkenésekor legtöbbször kisimul.) Annál a néhány színnél, ahol az egy vékony réteg kevésnek bizonyul, fedjünk kétszer.

Francia lakkzselé
Körömágy: Hogy később a lenövés ne legyen szembetűnő, átlátszó anyag helyett megfontolandó az enyhén fedő (rózsaszínes, bézses, esetleg finom csillámos) színek használata
Szabadszél: A hófehér lakkzselé az UV lámpában köt, így van idő a mosolyvonal korrekcióra; akár egy 3-as vagy 4-es zselés ecsettel utólag belülről kitörölhetjük az összeset lámpázás előtt. Így hasonlóan határozott mosolyvonalat kapunk, mint műkörömnél.

Bejelentkezés

Hirdetés

Műkörmös állás - keres-kínál
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Nails - angol videók
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
UV lámpa- műkörmös
Műköröm képek - műkörmösöktől

Műkörmös városok

Műköröm
Műkörmös Budapest
Műkörmös Kőszeg
Műkörmös Rajka
Műkörmös Kunsziget
Műkörmös Hegykő
Műkörmös Mezőnagymihály