LakkzseléA Lakkzselé (Gél lakk) sikere az egyszerű felvitelben, a gyors eredményben és a kifogástalanul trendi színeiben rejlik. Itt a kiváló alkalom arra, hogy bevezesd a vendégkörödben, vagy éppen ezzel bővítsd a vendégeid számát.

Ajánlatos bevezető áron megismertetni a vendégekkel a lakkzselé alkalmazásában rejlő összes pozitív lehetőséget. Az új csoda nem kizárólag természetes körömre kenhető, azt egy zselés köröm hosszabbítással könnyedén a vendég igényeihez igazíthatjuk.

Lássunk néhány apró, ám annál fontosabb aranyszabályt a lakkzselé alkalmazásával kapcsolatban:

Körömreszelő- Az előkészítés legyen alapos, a természetes körömlemezt finoman bolyhozzuk fel és kaparjuk fel, vagy kúpos gyémántfejjel csiszoljuk ki a körömsáncba letapadt bőrdarabokat. A nem megfelelő előkészítés felválást okozhat.

- Az előkészítő folyadékok (Nail Prep vagy Spray Prep, Primer) alkalmazása után a lakkzselé alapozóját (GL00 - Alapozó és fedőlakk egyben) vigyük fel, nagyon vékony rétegben. A szabadszélt is fedjük be az alapozóval, azaz zárjuk le a körömlemezt az anyaggal. Sokan itt rontják el a műveletet és nem figyelnek az alapozó vékonyságára. Ha túl vastagon visszük fel az alapozó réteget, az ugyancsak felválást okozhat! Az alapozónál, majd a szín köttetésénél is várjuk ki a minimum 120 másodpercet és dolgozzunk 4-4-2 ujjas köttetési módszerrel.

UV lámpa- A színes lakkzselét egy vagy két rétegben is felvihetjük, színtelítettségi igény szerint. Végezzünk lakkozó mozdulatokat, s ebben az esetben is vékony réteggel dolgozzunk. Figyeljünk a 120 másodperces kötési időre! Az esetlegesen bőrre jutott lakkzselét narancsfa pálcával húzzuk le, a cuticulánál pedig szükség szerint igazítsuk a felvitt anyagot egyenletes ívűre. A színes lakkzselével is fedjük be a szabadszél végét, azaz ezzel az anyaggal is zárjuk le a körmöt. Ezzel meggátolhatjuk a későbbi szabadszéli felválást.
- A borító, azaz a finish réteg ugyanaz mint az alapozó. Vékonyan kenjük fel a színes körmökre, a szabadszél lezárására ügyelve. Ha nem zárjuk le kellőképpen a szabadszélt, akkor a finish réteg fixálásánál a szín nyomokban visszaköszönhet a törlőanyagon.

Lakkzselés köröm

A lakkzselé továbbdíszítésre alkalmas alapanyag. Mivel ez az anyag a körömlakkozás módszeréhez hasonlít, leginkább a normál lakkozásnál használatos díszítést alkalmazhatjuk. Az akrilfestéket a lefixált színes lakkzselé tetejére festhetjük fel, majd száradás után zárhatjuk a rendszer színtelen alapozójával. Kiválóan díszíthető felületi díszítéssel, matricával, Swarovski kövekkel, vagy porcelán virágokkal. Easy Off Top GelA nagyon gyenge állapotú körmöknél alkalmazzuk a színes lakkzselé alá az Easy Off körömerősítő anyagot, ezzel biztosabbá tesszük a természetes köröm tartását. Fedőrétegnek pedig használjunk ugyancsak az Easy Off termékcsalád Top Géljét. A forradalmain új lakkzselé alkalmazása gyors, könnyű, jóval kevesebb gyakorlattal is nagy sikereket biztosít a műköröm építő szakembereknek. Használjuk hát bátran, gyűjtsük be a szezonális trendi színeket és kápráztassuk el a gyors és tökéletes végeredménnyel a vendégeinket. Hamarosan megláthatjuk: a lakkzselé a körmösök új sikercsillaga lesz!
B.E.

Bejelentkezés

Hirdetés

Műköröm díszítés -kombinált köröm
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műkörmös állás - keres-kínál
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Köröm minták - francia köröm
Müköröm - videócsatorna
Körömdíszítés - havi TOP20

Műkörmös városok

Műköröm
Műkörmös Budapest
Műkörmös Úri
Műkörmös Szentes
Műkörmös Hódmezővásárhely
Műkörmös Lenti
Műkörmös Füle