Az Gél lakk leoldása megkönnyíthető három új “trükk”-el: a Base gellel, a felület megreszelésével és a leoldó fóliával (Remover Foil)

Ehhez kapcsolódik az alábbi két “bennfenntes” email-részlet:

Base gel - TapadózseléMIKÓ KRISZTI (orsz. bajnok) – NAGYON GYAKORLOTT GÉL LAKK -OS

Én a Crystal gél lakk alá minden esetben CN Base-gelt teszek alaprétegnek, két dolog miatt. Az egyik, hogy én csak akkor tudom könnyen leoldani, a másik, hogy a szín így biztosan nem csúszik meg, sőt ha jobban fedő színt használok még kétszer sem kenem, hanem egyszer picit vastagabban. A szín tetejére a 0-ás gél lakkot kenem, így én könnyen le tudom oldani Acryl Removerrel. Igaz nem málik úgy le, mint egyes amerikai zselés lakkok videóin, de lekaparható a bőrfeltoló-kaparóval. Ez minimális hátrány, ahhoz képest, hogy a Crystalos Gél lakk mennyivel szebb és jobban fed bármelyiknél!!!!!

KOVÁCS GABÓ (világbajnok)

A fő amerikai zselés lakkok bemutató videóin általában a kilámpázott alaprétegről tiszta ecsettel letörlik a ragacsot, a borító szín tökéletes, egységes fedése érdekében. Így szinte biztos ( persze a Gél lakk minőségétől is függ), hogy nem lesz csíkos v foltos a felvitt szín.

A Crystal Gél lakk -nál ez a probléma fel sem merül, mert az alapot CN Base Gel-el kenjük, ami a lámpázás után minimális ragacsos réteget hagy a felületen. Ezért nincs mit letöröljünk. Ezt a szuper tulajdonságát használjuk ki a Base Gel-nek akkor is, amikor MŰKÖRÖM utántöltésnél használjuk. A kikeményedett Base Gel felületén MŰKÖRÖMNÉL nem csúszik meg a Cover, stb... (minimális ragacsos réteg). Így könnyebb a mosolyvonal kialakítása is, és nem mellesleg gyorsabb a körömépítés folyamata!

Crystal Nails Xtreme körömreszelő

GÉL LAKK LEOLDÁS: A könnyebb leoldás érdekében a leoldás előtti 'megtörést' (felületi reszelést) -180-as reszelővel.

Bejelentkezés

Hirdetés

Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műkörömépítő szakemberek
Müköröm - videócsatorna
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
UV lámpa- műkörmös
Műkörmös képzés - az Akadémián

Műkörmös városok

Műköröm
Műkörmös Budapest
Műkörmös Csengersima
Műkörmös Tápióbicske
Műkörmös Tiszajenő
Műkörmös Nemesgulács
Műkörmös Budakeszi